McIntosh MHA50

Kuuntele musiikkiasi McIntosh äänenlaadulla, missä ikinä liikutkin. Kuulokkeesi kiittävät sinua.

Nykypäivänä lähes jokainen meistä pitää taskussaan miljoonien kappaleiden musiikkikirjastoa, joka on helposti käytettävissä kuulokkeiden avulla, missä ikinä liikummekin. Uuden McIntosh MHA50 kuulokevahvistimen kautta saat musiikkisi kuulostamaan aidolta ja todennäköisesti paremmalta kuin olet ikinä ennen kuullut kuulokkeillasi, myös liikkuessasi.

MHA50 sisältää sisääntulon Apple® iOS laitteille sekä Android laitteille jotka tukevat USB On-The-Go teknologiaa. Tämän lisäksi laite tukee myös Mac® ja Windows® tietokoneita. Voit yhdistää laitteesi myös langattomasti Bluetooth® 4.1 aptX-tuella, joka varmistaa sen, että saat parhaan mahdollisen langattoman äänenlaadun.

Suorituskykyinen 32-bittinen DAC purkaa musiikkitiedostoja lähes mistä tahansa digitaalisesta äänilähteestä ja tuottaa ääntä, joka on huomattavasti parempaa kuin mitä laitteesi voi yksin tuottaa. MHA50 tukee 32-bit/192kHZ Hi-Res audiota, DSD64, DSD128 DSD256, DXD352,8 ja DXD384 tiedostoja, sekä asynkronista USB audiota. 2 Gain asetusta antaa mahdollisuuden käyttää lähestulkoon kaikkia kuulokkeita markkinoilla (8-600 ohm), pienistä in-ear kuulokkeista aina suurempiin studio-tyylisiin kuulokkeisiin.

MHA50 sisältää myös McIntoshin kalliimmista vahvistimistaan tutun Headphone Crossfeed Directorin (HXD®), joka tuo mahdollisuuden lisätä avaruutta ja tilantuntua musiikkiisi luonnollisesti. Kullattu 3,5mm kuulokeliitin mahdollistaa myös pienten aktiivikaiuttimien kytkemisen, jolloin MHA50 toimii pienenä DAC:ina.

Älypuhelimen kokoinen MHA50 on helppo kantaa mukana. Alumiinirunko on päällystetty lasilla, jossa myös kosketusherkkä äänenvoimakkuuden säädin. Laitteen 3000 mAh ladattava akku lupaa jopa 6 tunnin langatonta äänentoistoa yhdellä latauksella ja vielä pidempää langallisella yhteydellä

Toimitukset alkavat Marraskuussa.

Geneva Touring S La Mer Limited Edition

Kesä alkaa olla parhaimmillaan ja Geneva on tämän kunniaksi julkaissut erikoispainoksen suositusta Touring S mallista. Touring S ”La Mer” on exklusiivisessa puulaatikossa toimitettava merihenkinen matkaradio erikoisvärillä, täydellinen kotiin tai matkalle. Tästä myös erinomainen lahjaidea kesän juhliin!

Klassikon uudelleen tuleminen – Classic -mallisto

11 vuotta sitten Geneva julkaisi alkuperäisen Model –mallistonsa. Mallisto on vuosien saatossa päivittynyt vastaamaan nykyajan asettamia toivomuksia musiikin kuuntelua varten ja onkin kerännyt mainetta ja menestystä versiosta toiseen. Nyt on kuitenkin tullut aika päivittää S ja M –mallit seuraavaan sukupolveen. Siinä missä ulkonäkö kunnioittaa jo klassikoksi noussutta ajatonta muotoilua, on laitteen sisus kokenut kokonaisvaltaisen muutoksen. Uusi, entistä laadukkaampi elektroniikka ja elementtirakenne tuottavat entistä laadukkaamman äänen. Tulossa myyntiin 12.6

 

McIntosh C1100

McIntosh perheen uusin tulokas, C1100, on kahteen koteloon pakattu putki etuvahvistin. Erillisrakenteensa vuoksi säröarvot saadaan minimoitua, ja C1100 etuvahvistin onkin historian hiljaisin (lue: säröttömin) mäkkäri. Lukuisat I/O konfiguraatiot ja ikuinen design tekevät C1100 etuvahvistimesta stereokuuntelun sekä kotiteatterisi sydämmen.

Hyvinkää High-End 2015

McIntosh esillä ja soimassa Sound & Cineman osastolla Hyvinkäällä. Kattauksesta löytyy mm. useita palkintoja saanut integroitu vahvistin MA8000.
Tämä järkäle joka ei jätä ketään kylmäksi tarjoaa kaiken mitä vahvistimelta voi odottaa. Eikä messut ole messut ilman MC275 päätettä. Nähdään High-End merkeissä hyvinkäällä.

 

MA8000     MC275IVpng_esikatseluHi Fi World Award Winner 2014 Best Amplifier McIntosh MA8000Lyd & Bilde High End Stereo Amplifier of the Year McIntosh MA8000

 

Geneva AeroSphère – Täysin uudenlainen langattomasti toimiva äänentoisto-järjestelmä

Geneva esittelee uuden AeroSphère –malliston; Hi-Fi-järjestelmän, joka antaa käyttäjän valita musiikkinsa saumattomasti eri äänilähteistä. Nykyiset ja vanhat suosikkikappaleesi soivat nyt monessa eri huoneessa koko kotona.

Tutustu

TV-ääntä Genevan tyylillä! – Geneva Model Cinema

Genevan uusi Model Cinema yhdistää ensi kertaa television sound-base-tuotteeseen Hi-Fi-luokan äänentoiston, helpon käytettävyyden sekä hienostuneen ulkonäön. Se edustaa Genevan perinteistä tyyliä sekä tarjoaa sveitsiläisvalmistajalle tuttuun tapaan kokoaan suurempaa ääntä.

 

Lue lisää

Punkt. nyt valikoimissamme

Olemme lisänneet valikoimaamme sveitsiläisen Punkt.’in tuotteet, kuten Punkt. AC 01 -herätyskellon ja Punkt. ES 03 -johdonkerääjän. Punkt panostaa ajattomaan kauneuteen, yksinkertaisuuteen ja elegantteihin design-ratkaisuihin esineissä, joita saattaisimme muutoin pitää arkisina ja mielenkiinnottomina.

Tutustu Punkt.'iin