Hasselbl x1d_1225 copy

Geneva Touring S La Mer

 229

La Mer on rajoitettu erikoispainos suositusta Touring S matkaradiosta. Tyylikäs sininen väritys toimii kunnianosoituksena merelle. Erikoispainoksen puinen paketointi tuo sen ”pienen ekstran”.

, , ,

Limited Edition

La Mer on erikoisversio suositusta Geneva Touring S mallista. Tämä kokonaan siniseksi värjätty laite on hakenut inspiraatiota merestä, ja tätä on valmistettu hyvin rajallinen määrä maailmassa. Laite toimitetaan laadukkaassa puulaatikossa, joka tuo ylimääräisen luksuksen tunteen. Erinomainen lahjaidea!

Täydellinen matkakumppani

Touring S on suunniteltu kulkemaan mukana siellä missä sinäkin. Tämä kannettava matkaradio on näppärän kokoinen ja jaksaa jopa 20 tuntia yhtä soittoa, ja onkin oiva lisä paljon matkustavalle. Nyt voit nauttia suosikkikanavistasi myös matkalla!

Äänenlaatu

Älä anna pienen koon hämätä. Suunniteltu ja erityisesti radio varten viritetty ääni, tuottaa rikkaat ja kirkkaat puheäänet. Touring S saattaa olla yksi pienimpiä radioita markkinoilla, mutta sen tasapainoinen ääni saa sinut hymyilemään. Nautinnollisia kuunteluhetkiä suosikki radiokanavasi parissa!

LaMer Special Edition
LaMer Special Edition
LaMer Special Edition
Paino 0.8 kg
Mitat 17 × 4.4 × 10.0 cm
Spesifikasjoner

– Tydelig lesbart display
– Inntil 20 timer batteritid
– 6 stk presets i både DAB og FM
– Materialer som aluminium og farget skinn
– Oppladbart lithium batteri og USB-lader følger med
– Med emballasje: B253 x D78 x H132 mm
– Vekt: 0,8 kg

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Geneva Touring S La Mer”

tuotetunnus (SKU) 875419015187 Osastot: ,